Selecteer een pagina

Soms loopt het leven een beetje anders dan je zelf hebt gepland. In januari zou ik de minsgame volgen. Dit is een spel om spullen uit je huis te doen. Op dag 1 doe je 1 ding weg, op dag 2, 2 dingen en zo verder tot dag 31. Aan het eind van de maand heb je 496 spullen weggegeven, weggegooid, verkocht of naar de kringloop gebracht. Afgelopen oktober heb ik dit ook gedaan. Het motiveert me om doelgericht bezig te zijn. 30 dagen is een overzichtelijk aantal dagen en het ruimt zo lekker op!!!

Kijk op de volgende website voor meer informatie over minimalisme: https://www.theminimalists.com/

Maarrrrrrrrrrrrrrr; op dag 4 werd ik ziek. Al snel bleek dat ik een beginnende longontsteking had in combi met griep. Nou ik kan je vertellen dat je dan niet meer denkt aan opruimen en de minsgame spelen. Ik dacht überhaupt niet meer geloof ik. Gelukkig ben ik nu weer koortsvrij en een klein beetje op de been. De game pak ik later deze maand weer op. Ik hoop me volgende week al weer zo goed te voelen dat dat lukt. Voor nu ga ik eerst mijn bed weer in. Vandaag na schooltijd vieren we de verjaardag van onze oudste. Hij is vandaag tien geworden. Wow…de eerste tiener in huis!

Voor meer foto’s en verhalen: volg mij op instagram

https://www.instagram.com/esther_zonnigleven/