Selecteer een pagina

Al sinds kleins af aan ben ik nieuwsgierig, wil ik leren en dingen ontdekken. Ik was altijd bang dat “later als ik groot was” ik alles dan zou weten en er niets meer te leren was… Hahaha. Nu is het “later” en gelukkig ben ik erachter dat ik nog steeds leer.

Op dit moment leer ik het meest van mijn kinderen. Ze spiegelen, worden druk wanneer ik druk ben en werken niet mee als ik ook teveel dingen doe. De kinderen zijn rustig en geduldig wanneer ik dat ben. Ze luisteren beter wanneer ze ook gehoord worden.

Naast de kinderen volg ik zo nu en dan een training werkgerelateerd. Ik werk als leidinggevende in de kinderopvang en ook daarin is genoeg te leren.

Op persoonlijk vlak leer ik nu van Michael Pilarczyk. Hij schrijft boeken, spreekt podcasts in en geeft events. Zijn uitgangspunt is “leef je mooiste leven”. Dat klinkt goed he?

9 en 10 maart ga ik naar een tweedaags evenement van hem. Ik ben zo nieuwsgierig wat dat mij brengt en geeft. Mijn hoofd zit vol ideeën en ik hoop dat een plek te gaan geven.

Mijn 3 doelen van dit jaar blijven overeind staan. Deze maand eet ik geen brood om te ontdekken of dat rustiger is voor mijn lijf, ben ik bezig met aflossen en heb ik een spel en een aantal boeken verkocht en staat het één en ander klaar voor de kringloop. Lekker beziggggggg

Een mooie foto van een leermoment; Thomas leert Lukas de Dab. Beetje 2016, maar toen kon Lukas het nog niet leren 😂. Ze kwamen erop omdat Joris zei tijdens het droog deppen van de appels:”doe de droog Dab”.