Selecteer een pagina

Oké, wat ben ik allemaal tegen gekomen? Trouwens wat helpt in het opruimen en schoonmaken is horen dat je allergisch bent voor huismijt! Dit hoorde ik vorige week dus los van wat er op de foto staat, is er nog meer mijn slaapkamer uit gegaan 😄

Terug naar de spullen van de foto; Een oude radio, tekeningen van de kinderen, speelgoed van de kinderen, deodorant, een pyjama en foto’s.

Maar het leukste wat ik tegenkwam was een vogelhuisje van Joris. Dit was een bouwpakketje wat oma Jennie gegeven had. Mijn moeder is bijna vijf jaar geleden overleden. Vlak daarna heeft Joris het gemaakt en het heeft jaren op zijn kamer gestaan. Laatst met het opruimen van zijn kamer wilde hij het niet meer. En ik? Ik kan het nog niet wegdoen. Ik kan al veel wegdoen, maar spullen gelinkt aan mijn moeder vallen nog niet in die categorie…