Selecteer een pagina

Oei oei oei. Er zijn van die plekjes in mijn huis die zomaar ineens volstaan. Ja echt. Zomaar.

Mijn doel is om al deze plekjes te gaan opruimen. Stap 1:

Hier gaan we deze week mee beginnen. Het is 1 doos, 1 mand, 1 oude radio en een autobanddoos (ik weet niet hoe ik dat anders moet omschrijven 😂). Ik heb werkelijk geen idee wat ik ga tegen komen.

Dit heeft zich de afgelopen drie maanden verzameld in een hoekje in onze slaapkamer. En wat zo raar is, op een gegeven moment lijkt het alsof het er hoort te staan. Alsof het altijd al zo geweest is en zag ik het niet eens meer dat het er stond. Totdat ik mijn kamer ging opruimen en dit ineens weer zag. Eigenlijk zoals mijn instapost van gisteren. Als je weer eens iets bekijkt vanuit een andere hoek, lijkt de wereld ook anders.

Ik ga beginnen met het uitpakken van de spullen

Het zal zijn als het leven; vol verassingen.

Ik houd je op de hoogte.

Esther