Selecteer een pagina

Wat is het toch prachtig in Beetsterzwaag. Gisteravond hebben we daar heerlijk een stukje gelopen. Bartho en ik waren samen een paar uurtjes op pad. Eerst naar de mediamarkt voor een laptop. Daarna een hapje eten een paar deuren verderop om af te sluiten met een wandeling.

Tijd samen vinden we zo belangrijk en fijn. Want hoe makkelijk is het, om je te laten leven door de drukte, het huishouden, de kinderen, geen zin of andere dingen? Dat gaat zo gemakkelijk en kan erin sluipen. Beide weten we ook de keerzijde van dat verhaal.

Om te voorkomen dat we nog een keer in een scheiding terecht komen, hebben we geleerd om er anders mee om te gaan. Om ook tijd samen te houden, open te blijven naar elkaar en lol te houden.

We moeten het alleen even organiseren. Zo komt onze oppas bij ons en de kinderen staan dan al te dansen van plezier, want dan weten ze: we gaan pizza bakken! Wetende dat de kinderen een fijne tijd hebben, hebben wij dat ook.

En toen we om acht uur terug waren kreeg ik van vijf jongens wel tien knuffels en 20 kusjes. En dat was een mooie afsluiter van de dag ❤️