Selecteer een pagina

Soms ben ik mezelf aan het verbazen, haha. Al een lange tijd borrelde er in mij een gedachte “later als ik groot ben, ga ik voor mezelf beginnen als coach” In mijn werk van de afgelopen 7 jaar speelt coaching een grote rol. In de teams waar ik mee werkte, is er altijd een coachingsevenwicht. Er zijn mensen die gecoacht willen worden, er zijn mensen bij die er niets van willen hebben, of het om het even vinden.

Twee weken geleden heb ik de beslissing genomen; ik ga er voor. Ik ga “het later als ik groot ben” accepteren dat het nu, dit moment, het later is. Nu ben ik groot. Ik heb ervaring als coach, ik heb levenservaring opgedaan als mens en nu wil ik starten.  Of nee, ik ben gestart. Ik ben gestart door de beslissing te nemen.

Ik zou ik niet zijn, als mijn gedachten gestructureerd moeten worden in een plan van aanpak.Dit plan is nu zo goed als klaar. Mijn huidige werk zeg ik nu niet op, dat is nu nog veel te fijn en te leuk. En ik neem de tijd voor deze droom te gaan leven.

Deze beslissing doet wel iets met mijn drie doelen voor dit jaar. Ik heb nu vier doelen waar ik mijn tijd en geld over moet verdelen. Dit vind ik goed. Als alles kloppend is en het universum / De Bron / God of hoe je het ook noemt, je het antwoord geeft, dan is dat wat ik wil volgen.

En in fouten maken geloof ik niet, er zijn slechts keuzes die ik maak . En dit is er één van.🌸