Selecteer een pagina

Soms zijn we thuis met z’n vieren, soms vijven, soms zessen en en soms zevenen. Ieder heeft zn eigen afspraken met de andere ouder en daardoor niet altijd bij ons. Mijn planning is dan ook altijd up-to-date en ik kijk vooruit.

In alles. Alleen al als ik uitleg aan anderen wanneer de kinderen er zijn of hoe onze zomer vakantie eruit ziet duizelt het al.

Om alles in goede banen te krijgen werk ik veel met standaard lijstjes. Superhandig. Zo vergeet ik (bijna….🙄😂) niets en ik vind het echt zonde van mijn tijd om mijn tijd te besteden aan zinloze dingen.

Lijstje voor boodschappen, lijstje voor kleding, lijstje voor dagelijkse things to do, dagelijkse planning, gezinsagenda, lijstje voor financiën, kluslijstje, lijstje om mijn bedrijf op te bouwen, zal ik nog even doorgaan, haha?!

Maar echt, ik geloof heel sterk in het bepalen van onze doelen en het halen daarvan door een plan en dingen op papier te zetten. Zoals lijstjes of het uitschrijven en uittekenen van mijn wensen, ideeën en doelen.

Een van die lijstjes is voor de boodschappen. Die doen we nu bijna niet meer. Eerst gingen we om de paar dagen en in het weekend haalden we meer. Wat een tijd (en geld) kostte dat!

Ik ben mijn eigen boodschappenlijst gaan maken en bijhouden. Één keer per maand bestel ik de houdbare producten bij de Jumbo en Bartho haalt ze daar op. Daarna gaan we naar de Lidl voor nog andere spullen.

1 keer in de week gaan we dan nog groente en fruit halen. Voor ons werkt dit ideaal en het bespaart tijd.

Lange leve de lijstjes!